ETSIMME LISÄÄ HOMEROSLAISIA

Tervetuloa tiimiin!

Huolehdimme työntekijöistä heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Valmistelut aloitetaan hyvissä ajoin, jotta kaikki on valmiina, kun uusi tiimiläinen aloittaa. Huolellisesti valmisteltu perehdytyssuunnitelma tarvittavine koulutuksineen takaa sen, ettei ketään heitetä suoraan syvään päätyyn.

Avoimet työpaikat

Kaiken toimintamme lähtökohtana ovat ihmiset, jotka tekevät sekä palvelusta että työpaikasta ainutlaatuisia.

Toimivat prosessit ja laatujärjestelmä takaavat, että pääset hyvin sisään yhtiömme jokapäiväiseen toimintaan. Matala hierarkia ja avoin sekä keskusteleva ilmapiiri mahdollistavat sen, että koet jo pian olevasi osa omaa tiimiäsi ja koko yhteisöä. Tukenasi on oman tiimin lisäksi erityinen asiantuntijatiimi, joten ongelmatilanteissa et jää yksin.

Toiminnassamme korostuu yhdessä tekeminen ja kuulluksi tuleminen. Ohessa esimerkkejä eduistamme, joissa on pyritty huomioimaan henkilöstön toiveita ja odotuksia.

Edistämme työhyvinvointia esimerkiksi näillä keinoilla:

Henkilöstörahasto

Henkilöstörahasto

Yhteiseen hiileen puhaltaminen tarkoittaa myös sitä, että yhteisen tavoitteen saavutettuamme kilahtaa jokaiselle oma potti rahastoon.

Homeros Akatemia

Homeros Akatemia

Mahdollistamme erilaisia urapolkuja ja tuemme kouluttautumista ja kehittymistä. Lue lisää alempaa Homeros Akatemiasta!

Kattava työterveys ja vakuutus

Kattava työterveys ja vakuutus

Huolehdimme työssäjaksamisesta ja työhyvinvoinnista jo etukäteen ja tarjoamme käyttöön mm. erityistyölasit. Haluamme tarjota turvan tapaturman varalle niin etätöihin kuin vapaa-ajallekin.

Kattavat edut

Kattavat edut

Voit itse päättää miten haluat pitää omaa vireystilaa yllä. Yhdelle sopii ooppera, toiselle padel ja kolmannelle kuumakivihieronta tai vaikkapa näiden kaikkien yhdistelmä.

Liikunta- ja kulttuuriedun lisäksi käytössämme on työsuhdepyöräetu. Pyörän saa valita itse.

Hedelmiä ja välipalaa

Hedelmiä ja välipalaa

Pientä boostia päivään ja nostetta verensokeriin löytyy joka toimistolta.

Hyvä työergonomia ja nykyaikaiset työvälineet

Hyvä työergonomia ja nykyaikaiset työvälineet

Kunnon välineillä työskentely sujuu ja huolellisella ergonomialla niskajumit pysyvät poissa.

Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus

Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus

Elämäntilanteet vaihtelevat, joten haluamme mahdollistaa joustavan työajan ja etätyön, joiden avulla myös arki rullaa.

Rekryvinkkipalkkio

Rekryvinkkipalkkio

Hyvä kerryttää hyvää ja palkitsemme työsuhteeseen johtavat ”ilmiannot” palkkiolla.

Yhteiset virkistysjuhlat

Yhteiset virkistysjuhlat

Muutaman kerran vuodessa kokoonnumme kaikki yhdessä viettämään aikaa usein joko kulttuurin, leikkimielisen kilpailun tai muun huvittelun merkeissä. Tapanamme on järjestää myös tiimikohtaisia seikkailu- tai pelitapahtumia.

Näin rekryprosessimme etenee

 1. Hakemuksesi saapuu

  Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, se tallentuu järjestelmäämme. Tässä vaiheessa saat vastaanottokuittauksen hakemuksesi saapumisesta perille.

 2. Hakemusten käsittely ja valinta haastatteluun

  Mikäli hakemuksesi herättää meissä mielenkiinnon ja koemme, että voisimme olla hyvä match, kutsumme sinut keskustelemaan kanssamme saman pöydän ääreen.

 3. Haastattelu

  Pidämme haastattelun asiallisen rennossa hengessä, kyseessä ei ole kolmannen asteen kuulustelu. Käymme läpi tarkemmin sinun osaamisesi, vahvuudet ja kehitystoiveet. Vastaamme kysymyksiisi omalta osaltamme ja kuvaamme vielä tarkemmin avointa tehtävää sekä odotuksiamme tekijän suhteen.

 4. Päätös

  Mikäli sait vakuutettua meidät persoonallasi ja osaamisellasi, kutsumme sinut mukaan osaavien ja energisten ammattilaisten joukkoon. Aina odotukset, tarpeet ja toiveet eivät kuitenkaan kohtaa. Kiitämme ja vastaamme kaikille hakemuksen laittaneille ja mahdollisiin haastatteluihin osallistuneille sekä kerromme prosessin tältä erää päättyneen.

Kysyttävää työskentelystä Homeroksella?

Siirryin markkinointijohdon tehtävistä taloushallinnon alalle 16 vuotta sitten. On ollut antoisaa nähdä millaisen muutoksen ja kehityskaaren ala on kokenut näiden vuosien aikana. Homeroksella olen saanut mahdollisuuden kasvaa taloushallinnon asiantuntijan ja esihenkilön tehtävien kautta HR-päälliköksi. Tätä kasvua on luonnollisesti edesauttanut työnantajan usko kykyihini, lisäopintoni sekä oma motivaationi tehtävää kohtaan. Olen aidosti kiinnostunut ihmisistä, heidän osaamisestaan, mielipiteistään ja kehitystoiveistaan.

Viimeisen kahden vuoden aikana henkilöstömme määrä on triplaantunut niin orgaanisen kasvun kuin yritys- ja liiketoimintakauppojenkin myötä. Voin vakuuttaa, että työpäiväni eivät ole tylsiä eivätkä toistensa kaltaisia. Toimenkuvaani kuuluu toki paljon lakisääteisiä asioita, mutta paljon myös vapaamuotoisempia asioita, kuten toimintatapojen ja työhyvinvoinnin kehittämistä, työhaastatteluita ja henkilöstön kanssa yhdessä toimimista.

Ihan parasta tässä työssä ovat meidän ihanat ihmiset! Olen ylpeä ja iloinen, kun pääsen jakamaan heidän onnistumisensa iloa heidän kanssaan.

Laita hakemus tulemaan, niin lähdetään rakentamaan sinulle sinun omaa urapolkuasi!

Marja Tiilikka, HR-päällikkö

Homeros Akatemia auttaa urapolullasi

Homeros Akatemian avulla tuemme henkilöstömme kasvua ja kehittymistä omalla urapolullaan. Talous- ja palkkahallinnon tehtävissä on hyvin erilaisia rooleja ja niissä edellytetään erilaista osaamista. Jokaisen lähtötilanne on hieman erilainen ja siihen vaikuttaa niin koulutus kuin aiempi työkokemuskin, samoin omat kiinnostuksen kohteet sekä vastuulla olevat asiakkuudet.

Talous- ja palkkahallinnon tehtäviin on rakennettu omat urapolkunsa, mutta sinun urapolkusi voi olla myös näiden yhdistelmä. Urapolun ei tarvitse olla aina nousujohteinen, vaan omaa osaamista voi laajentaa ottamalla uusia kokonaisuuksia haltuunsa tai erikoistumalla vaikkapa kansainvälisen liiketoiminnan erityiskysymyksiin. Urapolun eri vaiheisiin on rakennettu valmiita koulutuskokonaisuuksia, ja käytössämme on varsin laaja kattaus koulutusvaihtoehtoja, myös esim. KLT- ja PHT-valmennukset.

Jokaiselle homeroslaiselle laaditaan vuosittain henkilökohtainen koulutussuunnitelma, jonka perusteena ovat oma tarve ja toiveet. Homeros Akatemian avulla varmistamme, että henkilöstöllämme on aina tarvittava ja ajantasainen tieto käytettävissä ja että meillä on valmiudet tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa ja osaavaa palvelua ennakoivasti.

Tutustu homeroslaisiin!

  |  Uratarinat

Uratarina: Tiina Hytönen

Tiina Hytönen, taloushallinnon assistentti Moi! Olen Tiina Hytönen ja työskentelen Homeroksen Ylöjärven toimistolla taloushallinnon assistenttina. Työni koostuu erilaisten ja erikoisten…
Lue koko juttu
  |  Uratarinat

Uratarina: Susanna Karttunen

Susanna Karttunen, toimistovastaava Moikka! Olen Susanna Karttunen ja työskentelen Onkiniemen toimipisteessä Tampereella. Tärkein työtehtäväni on pitää toimisto ”pystyssä” ja että…
Lue koko juttu
  |  Uratarinat

Uratarina: Eveliina Teerinkoski

Eveliina Teerinkoski, kehitysjohtaja Hei! Olen Eveliina Teerinkoski ja työskentelen pääosin etänä kotoa, toimipisteeni on Onkiniemi. Tällä hetkellä toimin Homeroksen kehitysjohtajana….
Lue koko juttu