Tutustu Homerokseen

Homeros Oy perustettiin vuonna 2008, mutta kokemusta meiltä löytyy kolmen vuosikymmenen edestä. Kaiken toimintamme lähtökohtana on ihmiset, jotka tekevät sekä palvelusta että työpaikasta ainutlaatuisia.

Tarina Homeroksen takana

Voimakasta kasvua ja vahvoja osaajia

Tarina ja visio ovat kantaneet eteenpäin ja tänä päivänä Homeros työllistää n. 80 henkilöä ja toimii yhdessätoista eri toimipisteessä.

Pirkanmaalta löydät meidät Tampereelta, Ylöjärveltä, Orivedeltä sekä Sastamalasta.
Pohjanmaalla toimimme Kauhavalla, Seinäjoella, Ylihärmässä ja Alahärmässä.
Meillä on toimipiste myös Kuopiossa, sekä satelliittitoimipiste Lappeenrannassa.
Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti, joten olet tervetullut meille maantieteellisestä sijainnistasi huolimatta.

Osana pohjoismaista VIEW Group -tilitoimistokonsernia tarjoamme asiakkaillemme entistäkin kattavampaa asiantuntijaosaamista ja kansainvälistä palvelua, sekä työntekijöillemme laajempia urapolkumahdollisuuksia.


Historiaa

Homeroksen tarina alkaa vuodesta 2008, kun yrittäjäpariskunta Juha ja Sanna Lehtinen näkivät taloushallintoalalla selkeitä muutostarpeita. Tilitoimistot kasvoivat ja alkoivat muistuttaa yhä enemmän suuria kirjanpito"tehtaita", inhimillinen kohtaaminen tuntui kadonneen niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin suuntaan.

Tästä intoutuneena Juha ja Sanna perustivat Homeroksen — tilitoimiston, joka tarjoaa asiakkailleen aidot kasvot ja henkilökohtaista palvelua. Alusta saakka Homeroksen lähtökohtana on ollut aito asiakkaan kohtaaminen ja halu olla mukana asiakasyrityksen historian kirjoittamisessa - "Kun numeroista syntyy tarinoita" - sloganimme ohjaa toimintaamme vielä tänäkin päivänä. Toimimme vahvasti yrittäjän tukena sekä sen historian tallentajana.


Arvomme & periaatteemme

Ota yhteyttä

Informatiivisuus

Huolehdimme, että olet aina ajan tasalla yritystoimintasi tilanteesta sekä yritysmaailmaa koskevista ajankohtaisista asioista. Varmistamme että osaat myös tulkita saamasi tiedon oikein.

Tehokkuus

Hoidamme useat eri taloushallinnon osa-alueet tehokkaasti ja täsmällisesti niin sähköisin kuin perinteisinkin menetelmin, sinun ja yrityksesi tarpeisiin sopivalla tavalla.

Selkeys

Ymmärrämme, että taloushallintoasiat voivat tuntua sinusta hankalilta ja vaikeaselkoisilta. Kanssamme sinun ei tarvitse hallita alan jargonia, vaan kommunikoimme kanssasi samalla kielellä.

Ystävällisyys

Toimintamme vahvana lähtökohtana on ystävällisyys, jonka huomaat saapuessasi tai vaikka soittaessasi mihin tahansa toimipisteeseemme. Lämmin työilmapiiri luo erinomaiset edellytykset ystävälliselle palvelulle ja viihtyisälle työpaikalle.