Kolme vuosikymmentä taloushallintoa

Tutustu Homerokseen

Homeros Oy perustettiin vuonna 2008, mutta kokemusta meiltä löytyy kolmen vuosikymmenen edestä. Kaiken toimintamme lähtökohtana ovat ihmiset, jotka tekevät sekä palvelusta että työpaikasta ainutlaatuisia.

Asiakkaanamme saat henkilökohtaista palvelua, jolla on kasvot

 • 2600+ tyytyväistä asiakasta
 • 100+ asiantuntijan organisaatio
 • 30+ vuotta kokemusta
 • 10 toimipistettä Suomessa
 • 190k+ käsiteltyä kuittia vuodessa
 • 198+ kahvikupillista päivässä

Arvomme ja periaatteemme

 1. Informatiivisuus

  Huolehdimme, että olet aina ajan tasalla yritystoimintasi tilanteesta sekä yritysmaailmaa koskevista ajankohtaisista asioista. Varmistamme, että osaat myös tulkita saamasi tiedon oikein.

 2. Selkeys

  Ymmärrämme, että taloushallintoasiat voivat tuntua sinusta hankalilta ja vaikeaselkoisilta. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse hallita alan jargonia, vaan me puhumme kanssasi samalla kielellä.

 3. Tehokkuus

  Hoidamme useat eri taloushallinnon osa-alueet tehokkaasti ja täsmällisesti niin sähköisin kuin perinteisinkin menetelmin, sinun ja yrityksesi tarpeisiin sopivalla tavalla.

 4. Ystävällisyys

  Toimintamme vahvana lähtökohtana on ystävällisyys, jonka huomaat saapuessasi tai vaikka soittaessasi mihin tahansa toimipisteeseemme. Lämmin työilmapiiri luo erinomaiset edellytykset ystävälliselle palvelulle ja viihtyisälle työpaikalle.

Homeroksen tarina tähän asti

2008

Homeros Oy perustetaan.

Homeros Oy:n tarina alkaa vuodesta 2008, kun Juha ja Sanna Lehtinen näkivät taloushallintoalalla selkeitä muutostarpeita. Tilitoimistot kasvoivat ja alkoivat muistuttaa yhä enemmän suuria ”kirjanpitotehtaita”. Inhimillinen kohtaaminen tuntui kadonneen niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin kanssa.

Tästä intoutuneena Juha ja Sanna perustivat Homeroksen — tilitoimiston, joka tarjoaa asiakkailleen kasvot ja henkilökohtaista palvelua. Alusta saakka Homeroksen lähtökohtana on ollut aito asiakkaan kohtaaminen ja halu olla mukana asiakasyrityksen historian kirjoittamisessa. Jo alkuvuosina muotoiltu ”Kun numeroista syntyy tarinoita” -sloganimme ohjaa toimintaamme vielä tänäkin päivänä. Toimimme vahvasti yrittäjän tukena sekä sen historian tallentajana. Kaiken toimintamme lähtökohtana ovat ihmiset, jotka tekevät sekä palvelusta että työpaikasta ainutlaatuisia.

2009

Homeros palkkaa ensimmäisen työntekijänsä, pää kasvulle on saatu auki.

Homeros palkkaa ensimmäisen työntekijänsä, kasvu on saatu alulle. Uusia osaajia etsitään jatkuvan rekrytoinnin kautta. Asiakaskunta kasvaa vahvasti hienosti toimivan puskaradion avulla.

2011

Ylöjärven toimipiste avataan.

Toimiston vetäjäksi saadaan Eeva Kemppainen, jonka johdolla Ylöjärven kasvu pääsee vauhtiin. Eevalla on taustalla vuosien kokemus peruskirjanpidon lisäksi erityiskirjanpidoista niin rakennus- kuin autoalaltakin, sekä hurjan suuret verkostot.

2014

Homeros on kasvanut jo 12 osaajan toimistoksi ja kasvu jatkuu vahvana.

Homeros on kasvanut jo 12 osaajan toimistoksi. Työntekijöiden viihtyvyyteen kiinnitetään eritystä huomiota ja porukka on hyvin yhteenhitsautunut, kuin suuri perheyhteisö.

2015

Hervannan toimipiste avataan.

Hervannan toimipiste avataan, jotta voimme tuoda palvelun lähelle Hervannan monipuolista yrittäjäkenttää.

2016

Homeroksen omistajapohjaa ja hallitusta laajennetaan, jolloin mukaan saadaan huippuosaajia toiminnan kehittämiseen.

Homeroksen omistajapohjaa laajennetaan. Mukaan tulee huippuosaajia taloushallinnon alalta, hallitustyöskentelystä sekä yritysjohtamisesta. Omistajakunnan kasvamisen myötä resurssit sekä verkostot nousevat uudelle tasolle ja pohja isommille kasvuloikille rakentuu.

2019

Toimitusjohtajaksi vaihtuu Juhana Kronqvist.

Homeros palkkaa ensimmäisen ulkopuolisen toimitusjohtajan Juhana Kronqvistin, jonka johdolla kasvu ja kehitys jatkuu entistäkin vauhdikkaammin. Juhana siirtyi muihin haasteisiin kesällä 2021.

2020

Homeros ostaa EK-Tilit Oy:n, joka toimii Orivedellä ja Sastamalassa.

Vuonna 1989 perustetun EK-Tilit Oy:n liittyminen Homerokseen on luonnollinen kehitysaskel. Kahden samankaltaisen tilitoimiston yhdistyminen tuo taustavoimaa ja osaamista entistä enemmän. Homeroksen konserni kasvaa 20 asiantuntijalla ja kahdella osaavalla toimistolla.  

2021

Homeros avaa toimiston Kuopioon.

Kuopion alue on yksi Suomen kasvukeskuksista ja olemme iloisia, että saamme myös sinne jalansijaa. Lähitulevaisuudessa odotamme Kuopion toimiston kasvavan 6-8 asiantuntijan yksiköksi.

2021

Homeros laajentaa toimintaansa Etelä-Pohjanmaalle. TiliLehtisen liiketoimintakaupan myötä toimistojen lukumäärä kasvoi neljällä.

Etelä-Pohjanmaalla pitkän uran tehnyt tilitoimistoyrittäjä Hannele Lehtinen siirtyy ansaitsemilleen eläkepäiville ja hänen yrityksensä Tili- ja Yrityspalvelu Oy:n liiketoimintaa jatkaa Homeros. Saamme neljä uutta toimistoa ja 15 pätevää asiantuntijaa iloiseen joukkoomme sekä jalansijaa Etelä-Pohjanmaan alueelle.

2021

Homeros liittyy VIEW Groupiin.

VIEW Group on pohjoismainen tilitoimistoketju. Liittymällä siihen Homeros pääsee mukaan yhteistyöhön norjalaisten ja ruotsalaisten tilitoimistojen kanssa. Yhteistyö mahdollistaa asiakkaillamme heidän tarvitsemiansa palveluita pohjoismaissa.

Voimakasta kasvua ja vahvoja osaajia

Tarina ja visio ovat kantaneet eteenpäin, ja tänä päivänä Homeros työllistää 100+ osaajaa sekä toimii kymmenessä eri toimipisteessä ympäri Suomen.

Pirkanmaalta löydät meidät Tampereelta, Ylöjärveltä, Orivedeltä sekä Sastamalasta. Etelä-Pohjanmaalla toimimme Kauhavalla, Seinäjoella, Ylihärmässä ja Alahärmässä. Meillä on toimipiste myös Kuopiossa. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti, joten olet tervetullut meille maantieteellisestä sijainnistasi riippumatta.

Osana pohjoismaista VIEW Group -tilitoimistokonsernia tarjoamme asiakkaillemme entistäkin kattavampaa asiantuntijaosaamista ja kansainvälistä palvelua sekä työntekijöillemme laajempia urapolkumahdollisuuksia.

Tavoitteenamme on kehittää toimintamme vastuullisuutta kaikilla osa-alueilla tulevina vuosina. Tiedostamme, että meillä on vielä paljon tekemistä, kuten iso valikoima keinoja parantaa vastuullisuuttamme vaikkapa ympäristön osalta. Yksi tärkeimmistä vastuullisuuden osa-alueista meille on oma henkilöstömme. Pyrimme tekemään kaikkemme, jotta henkilöstöllämme olisi hyvä olla meillä.

Vastuullisuusstrategiamme 2022–2023 tärkeimpiä nostoja

 • Kannamme sosiaalisen vastuumme pitämällä hyvää huolta henkilöstöstämme.
 • Tuemme niin valtakunnallisesti kuin myös paikallisesti toimivia yleishyödyllisiä yhteisöjä.
 • Homeros Oy on suomalainen yhtiö ja maksaa veronsa Suomeen.
 • Tietoturva- ja GDPR-asiat on varmistettu.
 • Huolehdimme rahanpesulain velvoitteistamme.
 • Tulevina vuosina tavoitteenamme on ottaa myös ympäristövastuu yhä tiukemmin osaksi jokapäiväisiä valintojamme sekä toimistojemme arkea.

Sinustako seuraava Homeroksen asiantuntija?

Etsimme jatkuvasti ammattilaisia talous- ja palkkahallinnon asiantuntijatehtäviin. Etsitkö harjoittelupaikkaa, haluatko tietää Homeroksesta enemmän tai lukea loistavien työntekijöidemme uratarinoita? Lue alla olevista linkeistä lisää!

”Kiireisissäkään hetkissä ei hymy hyydy.”

Susanna Karttunen, toimistovastaava

Lue uratarina