KUN NUMEROISTA SYNTYY TARINOITA

Täyden palvelun auktorisoidut Homeros
-tilitoimistot – parasta palvelua!

Homeros-tilitoimistot edustavat täyden palvelun tilitoimisto-osaamista alan uusimmalla teknologialla ja huippuosaamisella. Palvelumme soveltuvat niin uusille yrittäjille kuin yritysmaailman konkareillekin – aina mikroyrityksistä suuriin konserneihin.

Asiakkaanamme sinulle nimetään aina oma yhteyshenkilö, varahenkilö ja tiimi. Näin taloushallintonne hoitaminen on turvattu joka tilanteessa ja palvelunne henkilökohtaista.

Kirjanpitopalvelut kolmen vuosikymmenen kokemuksella

Tehokkaasti järjestetty taloushallinto on yksi yrityksesi menestystekijöistä. Kun ulkoistat taloushallinnon hoitamisen meille, voit huoletta keskittyä ydinosaamiseesi ja yritystoimintasi kehittämiseen. Sähköisten järjestelmien ja sujuviksi hiottujen talousprosessien ansiosta hoidamme taloushallintosi maantieteellisestä sijainnistasi riippumatta.

Meillä saat palvelukseesi oman yhteyshenkilön ja taloustiimin, joka hoitaa taloushallinnon tehtävät aina juoksevasta kirjanpidosta tilinpäätökseen asti. Tiimin avulla varmistamme, että sinä ja yrityksesi taloushallinto pysyy ajan tasalla myös esimerkiksi lomien ja sairaustapausten aikana.

Ota yhteyttä ja luodaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva palvelupaketti!


Etelä-Pohjanmaan toimistovastaavat Jukka ja Meiju.

3 syytä valita Homeros-taloushallintopalvelut

Oma yhteyshenkilö ja tiimi

Oma yhteyshenkilö ja tiimi

Meillä saat palvelukseesi oman yhteyshenkilön ja taloustiimin, joka hoitaa taloushallinnon tehtävät aina juoksevasta kirjanpidosta tilinpäätökseen asti. Tiimin avulla varmistamme, että yrityksesi taloushallinto pysyy ajan tasalla myös esimerkiksi lomien ja sairaustapausten aikana.

Laadukas ja joustava palvelu

Laadukas ja joustava palvelu

Asiantuntevat taloushallintopalvelut tukemaan yrityksesi kasvua ja kehitystä! Koulutettu ja osaava henkilöstömme tuottaa kirjanpito- ja reskontrapalvelut yrityksesi tarpeiden mukaan. Kirjanpitäjämme ovat koulutettuja ja kokeneita, iso osa heistä on suorittanut myös KLT-tutkinnon.

Vastaamme joustavasti yrityksesi palvelutarpeisiin, jotta omaa aikaasi vapautuu yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen.

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto

Homeroksella on jo vuosien kokemus erilaisista sähköisen taloushallinnon ohjelmistoista. Teemme yhteistyötä Suomen johtavien sähköisen taloushallinnon järjestelmätoimittajien kanssa. Näin varmistamme asiakkaillemme tehokkaat ja tarkoituksenmukaiset työvälineet talouden hallintaan. Käyttämistämme ohjelmistoista löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen tarpeeseen, ja integraatioiden kautta mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

”Yhteistyö on sujuvaa ja mutkatonta, ja 100% luottamus on pitkän yhteistyön merkeissä ansaittu. Hyvä tilitoimisto on yrittäjän paras työkaveri.”

Toimitusjohtaja Elsi Ojala, Himos-Yhtiöt Oy

Näin saat palvelumme käyttöösi

 1. Yhteydenotto

  Ota yhteyttä puhelinsoitolla tai lomakkeella, ja kartoitetaan yhdessä lähtötilanne.

 2. Sopiva palvelupaketti

  Paketoidaan teille sopivat palvelut yhteen ja sovitaan hinnoittelusta.

 3. Käyttöönotto

  Otamme järjestelmät käyttöön ja huolehdimme tarvittaessa vanhan tilitoimistopalvelun ja tietojen siirrosta.

 4. Koulutus ja tutustuminen

  Tutustut omaan kirjanpitotiimiisi ja opastamme sinut järjestelmien käyttöön.

 5. Valmis palvelu ja jatkuva tuki

  Tiimisi tuella yrityksesi taloushallinto pysyy aina ajan tasalla!

Alkuun pääsemme, kun soitat meille tai kerrot tarpeistasi oheisella lomakkeella!

Jätä yhteydenottopyyntö, lupaamme olla yhteydessä 24 h sisällä!

Helena Karppelin

Johanna Jämsä

Mikäli yritykselläsi ei ole vielä nimeä, voit lisätä tähän kenttään viivan.
Yrityksen tila
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.