Uratarina: Susanna Karttunen

Susanna Karttunen, toimistovastaava

Moikka! Olen Susanna Karttunen ja työskentelen Onkiniemen toimipisteessä Tampereella. Tärkein työtehtäväni on pitää toimisto ”pystyssä” ja että jokapäiväiset hommat rullaavat jouhevasti eteenpäin. Tiimiläiseni ja heidän asiansa ovat minulle äärimmäisen tärkeitä ja panostan työhöni täysillä.

Miten tulit Homerokselle töihin?
Tulin Homerokselle alun perin työharjoitteluun 7 vuotta sitten ja täällä ollaan edelleen. Voi siis päätellä, että viihdyn täällä oikein hyvin.

Miten urasi Homeroksella on kehittynyt?
Urakehitykseni on ollut nopeaa. Harjoittelun jälkeen jäin töihin Homerokselle kirjanpitäjäksi. Osaamiseni ja omistautumiseni työhön on ilmeisesti huomattu, sillä viimeisin toimenkuvani on toimistovastaava, lokakuun alusta 2022 tuli 1 v esimiestehtävässä. Koen nykyisen toimenkuvani sopivasti haastavaksi ja antoisaksi.

Mitä tulevaisuudensuunnitelmia sinulla on?
Mielestäni alallamme on äärimmäisen tärkeää kouluttautua sekä pitää tiedot ja osaaminen ajan tasalla, jonka vuoksi olen tällä hetkellä itse esimieskoulutuksessa. Homeros kannustaa työntekijöitään koko ajan oppimaan lisää ja tarjoaa kattavia urapolkuja, sekä alaan liittyvää koulutusta Homeros Akatemian alla.

Mitkä asiat ovat Homeroksella työskentelyssä parhaita?
Ison nykyaikaisen yrityksen mahdollisuudet mutta pienen toimiston fiilis. Mahdollisuus suuntautua urapolulle omien mielenkiintojen mukaisesti, sekä mahtavien kollegoiden tuki. Pidän siitä, että omat työpäivät eivät ole tylsiä eivätkä samankaltaisia, vaan vaihtelua ja monipuolisuutta löytyy. Kiireisissä hetkissäkään ei hymy hyydy ja huono huumori kukkii henkilökunnan kesken.

Miksi Homerokselle kannattaa hakea töihin?
Olemme hieman erilainen tilitoimisto! Henkilökuntamme on aivan huippua ja Homeroksella on hyvä olla töissä. Työntekijöitä arvostetaan ja haluamme olla parhaita.

TOP-3 Homeroksella:

  • Henkilökunta täynnä huipputyyppejä
  • Mukavat asiakkaat
  • Loistavat henkilökuntaedut

”Kiireisissä hetkissäkään ei hymy hyydy ja huono huumori kukkii henkilökunnan kesken.”