Uratarina: Tiina Hytönen

Tiina Hytönen, taloushallinnon assistentti

Moi! Olen Tiina Hytönen ja työskentelen Homeroksen Ylöjärven toimistolla taloushallinnon assistenttina. Työni koostuu erilaisten ja erikoisten yhtiöiden kuukausi-, kvartaali- ja vuosikirjanpidosta, rahaliikenteen ja reskontrien hoidosta, aina tilinpäätöksiin asti. Kaikesta mielenkiintoisesta työstä, jossa joka päivä oppii uutta.

Miten tulit Homerokselle töihin?
Olin tehnyt toimistotöitä vuodesta 2006 alkaen, vuonna 2020 koronan myötä työni vähenivät merkittävästi, jolloin oli aika miettiä tulevaisuuttaa ja omaa työuraa. Menin opiskelemaan Treduun taloushallinnon ammattitutkintoa ja Homerokselle pääsin kirjanpidonharjoittelijaksi huhtikuussa 2021. Ilmeisen hyvin on mennyt, kun valmistumiseni loppupuolella tarjottiin Homerokselta töitä ja täällä ollaan.

Miten urasi Homeroksella on kehittynyt?
Ura on kehittynyt eteenpäin ja paljon on suunnitelmia. Homeros tarjoaa hyvät urapolut kaikille työntekijöille, jotka haluavat uralla edetä. Itselläni ensimmäinen tavoite on suorittaa pätevyys tilinpäätöksien tekemisessä.

Mitkä asiat ovat Homeroksella työskentelyssä parhaita?
Homeroksella on hyvin avoin ilmapiiri ja erityisen tärkeänä pidän haastavassa työssä toimivaa yhteistyötä työkavereiden kanssa. Yhdenkään ongelman kanssa et jää yksin, vaan vaikeatkin ongelmat ratkeavat yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa. Työni on mukavan vaihtelevaa, jokainen päivä on erilainen, koska asiakkaita on laidasta laitaan. Täällä ei ”kraka” kiristä kenenkään kaulaa, kaikkia puhutellaan etunimellä.

Miksi Homerokselle kannattaa hakea töihin?
Täältä löytyy asianmukaiset työskentely tilat, laitteet ja ohjelmat. Hyvä ja rento ilmapiiri ja mahdollisuus edetä uralla Homeros Akatemian koulutuspolkuja pitkin. Mielenkiintoinen työ!

TOP-3 Homeroksella:

  • Ilmapiiri ja työyhteisö
  • Vaihteleva ja mielenkiintoinen työ
  • Homeros Akatemian urapolut

”Täältä löytyy asianmukaiset työskentely tilat, laitteet ja ohjelmat.”